ASKOM TECHNIEK | FLEXIBEL EN BEKWAAM ▼

Askom Techniek bv is een landelijk ondersteunend, fullservice technisch detacheerder met veel kennis en ervaring op het gebied van las-, monteurs- en montagewerkzaamheden. Askom Techniek bv kan uw bedrijf van dienst zijn op basis van detachering of werking & selectie. Door de diversiteit van de reeds uitgevoerde opdrachten en de ervaring die hierbij is opgedaan, is het team van medewerkers goed inzetbaar en uitstekend bekend met de wensen en eisen van de diverse branches waarin zij werkzaam zijn. De kwaliteit van het werk staat hierbij altijd centraal!

Onze lassers zijn op diverse onderdelen gecertificeerd waaronder op ASME IX, het 6G certificaat en de NEN-EN-ISO 9606-1. Al onze mensen zijn daarnaast standaard VCA gecertificeerd.

Historie

Askom Techniek is als ondersteunende partij al vele jaren actief in de metaalbranche en heeft hierdoor een brede kennis en ervaring in diverse branches opgedaan. Door deze brede inzetbaarheid alsmede de flexibiliteit van de organisatie, is Askom Techniek de juiste partner voor ieder project.

Onze mensen

Ons team van mensen beschikt allen over vele jaren praktijkervaring en verschillende specialismen. Dit stelt ons in staat om als team diverse projecten in de breedste zin van het woord uit te voeren.

Samenwerking

Voor aanvang van iedere inleen opdracht wordt in samenspraak met de opdrachtgever gezocht naar de juiste match. Aansluitend worden de juiste mensen voor het project geselecteerd en ingezet voor de duur van de opdracht.

Onze klanten

De klantenkring van Askom Techniek bestaat uit een brede range van kleine- tot grote bedrijven in de (scheeps-) bouw en de metaalbranche. Onze opdrachtgevers zijn landelijk gesitueerd met het zwaartepunt richting het oosten en midden van Nederland.

ASKOM TECHNIEK | ONZE SPECIALISMEN

• Lastechniek
• Montage
• Machinebouw en -revisie
• Installatietechniek
• Plaatwerk en constructiewerk

ASKOM TECHNIEK | WERKWIJZE

Askom Techniek bv investeert volop in de ontwikkeling van haar werknemers alsmede in de voorzieningen waaronder een bedrijfsbus, toevoegmaterialen en gereedschappen die zij desgewenst meebrengen naar projecten. De ervaring leert dat deze manier van werken door zowel onze opdrachtgevers als door de werknemers als zeer plezierig wordt ervaren.

ASKOM TECHNIEK | SPECIALISTISCH DETACHERINGSBEDRIJF MET LAS-, MONTEURS- en MONTAGEWERKZAAMHEDEN

Kortom, Askom Techniek bv is een specialistisch detacheringsbedrijf dat zich heeft bewezen met las-, monteurs- en montagewerkzaamheden bij kleine en grote opdrachtgevers. De combinatie van een lasschool, goed gemotiveerde werknemers en detachering maakt Askom Techniek bv tot een uitstekende partner bij elke opdracht.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

BEL ONS DAN OP +31 (0)26-7676020